PROGRAM Itinerama Travel Film Festival 2020 - Brăila (14 august - 25 septembrie)
Pentru că este un an al schimbărilor și al noilor experiențe, HipTrip devine Itinerama - primul festival de film din Europa centrală și de sud-est dedicat filmelor a căror acțiune este centrată în jurul unor repere precum „călătorie”, „explorare”, „cunoaștere de sine” și „depășirea limitelor”.

Rezervări pentru Brăila la telefon 0722 608 938

Florianopolis Dream Itinerama Travel Film Festival

Vineri, 14 august / ora 21:00
@ Sunrise Marina Wine Bistro

Florianopolis Dream (2018)

Când o familie pe punctul de a se destrăma hotărăște să pornească la drum din Argentina până în Brazilia sperând ca astfel să-și salveze o căsnicie ratată, începe o timidă experiență ce se transformă curând într-o vacanță în care fiecare are parte de niște experiențe noi și incitante.

itinerama Travel Film Festival - Maiden (poster)

Vineri, 21 august / ora 21:00
@ Sunrise Marina Wine Bistro

Maiden (2019)

Maiden este povestea captivantă a lui Tracy Edwards, o tânără în vârstă de 24 de ani, bucătar pe vase de croazieră, care a devenit șefa primului echipaj în exclusivitate feminin ce a participat la ediția din 1989 a cursei Whitbread Round the World Race (Cursa Whitebread în Jurul Lumii).

Vineri, 28 august / ora 21:00
@ Sunrise Marina Wine Bistro

Window to the sea (2019)

 „Window to the Sea” este o poveste puternică și plină de speranță despre dragoste, pierdere și confruntarea neînfricată a vieții, pur și simplu aplecându-se pe altcineva. Pelicula, prezentată la două din cele mai importante festivaluri europene – San Sebastian International Film Festival și Thessaloniki International Film Festival – îi are în rolurile principale pe multipremiata actriță spaniolă Emma Suárez și pe unul dintre cei mai cunoscuți actori eleni, Akilas Karazisis.

Vineri, 4 septembrie / ora 21:00
@ Sunrise Marina Wine Bistro

Sanctuary (2019)

În documentarul „Sanctuary” (secțiunea Exploratorii), câștigătorul Oscar, actorul Javier Bardem, explorează viața subacvatică a zonei arctice.  Carlos Bardem și Javier Bardem călătoresc pe continent cu o echipă de oameni de știință pentru a afla despre uimirea diversității sale eco-sistemice și rolul oceanelor în reducerea dioxidului de carbon. Frații fac o scufundare submarină în cea mai friguroasă mare de pe Pământ unde văd minunile sale din altă lume și întâlnesc animalul preferat al lui Javier, pinguinul.

Vineri, 11 septembrie / ora 21:00
@ Sunrise Marina Wine Bistro

Storm Boy (2020)

Pelicula ne poartă în Coorong National Park din sudul Australia unde un băiețel  salvează un cuib de pelicani orfani, hrănindu-i până la vârsta adultă. Tânărul actor Finn Little a câștigat premiul pentru cel mai bun actor tânăr în rol principal la Zlín International Film Festival for Children and Youth în 2019, iar multi-premiatul actor britanic Geoffrey Rush face un rol secundar de excepție.

Vineri, 18 septembrie / ora 21:00
@ Sunrise Marina Wine Bistro

Nothing Fancy: Diana Kennedy (2019)

Documentarul este o călătorie în intimitatea bucătarului britanic în vârstă de 92 de ani, Diana Kennedy, considerată o legendă a bucătăriei mexicane și promotoarea acesteia la nivel mondial. În plus, este o avidă ecologistă care a luptat mereu pentru schimbarea mediului înconjurător pentru a produce și susține mâncarea proaspătă pentru generațiile viitoare. Filmul a câștigat anul acesta votul publicului la Palm Springs International Film Festival, dar și titlul de cel mai bun documentar la Santa Fe Independent Film Festival și SXSW Film Festival.

Vineri, 25 septembrie / ora 21:00
@ Sunrise Marina Wine Bistro

Terrible Jungle (2020)

În premieră națională, cel mai nou film al lui Catherine Deneuve, lansat la sfârșitul lunii iulie a acestui an. Împreună cu actorul Jonathan Cohen, Deneuve creează un duo irezistibil. Cei doi actori aduc nebunia burlescă – care aduce aminte de umorul filmelor cu Louis de Funes – în acest prim lungmetraj a cărui acțiune va purta spectatorii în jungla amazoniană.

Organizatori & Parteneri
ORGANIZATOR HipTrip 2018 & Itinerama
Asociatia Maia
CU SPRIJINUL
CU SPRIJINUL
Proiectul este co-finanțat de AFCN
AFCN