Itinerama Travel Film Festival @ Brăila
Brăila, în fiecare vineri, din 14 august până în 25 septembrie

Companioni de călătorie anul acesta vor fi artiști de renume ca Javier Bardem, Catherine Deneuve, Geoffrey Rush și Werner Herzog. Fiecare dintre ei va însoți spectatorii în destinații din Antartica până în îndepărtata Australie în care vor fi purtați de filmele de călătorie proiectate.

 

Proiecțiile de la Brăila au loc în fiecare zi de vineri – între 14 august și 25 septembrie – pe terasa Sunrise Marina – WineBistro – și sunt realizate în colaborare cu partenerul local Cinefeel – Cinematograf de Artă Brăila.

 

Află mai multe detalii

Program

Itinerama Travel Film Festival aduce la Brăila șapte filme, în premieră națională, din cele patru secțiuni principale ale festivalului – Focus, Exploratorii, Tastes și CineKido.

Catherine Deneuve vine la Itinerama Travel Film Festival

Iar dacă nu ești convins, urmărește trailerul Itinerama Travel Film Festival @Brăila.

Ambasadorii Itinerama Travel Film Festival @ Brăila

Patru brăileni – Oana Vasiliu (jurnalist cultural & pr), Mirela Petre (jurnalist cultural Libertatea), Diana Popescu (scriitoare & jurnalist cultural) și Andrei Cismaru (online publisher, andreicismaru.ro) – sunt ambasadorii Itinerama Travel Film Festival 2020@Brăila.

Ei își aduc aminte de Brăila copilăriei și adolescenței lor și cred că “Brăila oferă oamenilor săi prea puține ocazii să crească prin cultură”. Toți cei patru ambasadori susțin demersul Itinerama, acela de a demara o serie de activități culturale menite în a stimula la nivel local dezvoltarea vieții artistice și culturale.

Ambasadori Itinerama Travel Film Festival - Brăila 2020
Sunrise Marina Wine Bistro
(* Perioadele pot suferi modificări în funcție de deciziile autorităților legate de pandemia cu noul coronavirus.
Ediția 2020 a Festivalului de film de călătorie Itinerama se va organiza exclusiv în aer liber, cu respectarea legislației în vigoare.)
Organizatori & Parteneri
ORGANIZATOR
Asociatia Maia
ORGANIZATOR LOCAL
CU SPRIJINUL
CU SPRIJINUL
Proiectul este co-finanțat de AFCN
AFCN