București
Brăila
(* Perioadele pot suferi modificări în funcție de deciziile autorităților legate de pandemia cu noul coronavirus.)
DESPRE EVENIMENT

Pentru că este un an al schimbărilor și al noilor experiențe, HipTrip devine Itinerama - primul festival de film din Europa centrală și de sud-est dedicat filmelor a căror acțiune este centrată în jurul unor repere precum „călătorie”, „explorare”, „cunoaștere de sine” și „depășirea limitelor”.

Itinerama Travel Film Festival

Procesul de rebranding marchează și maturizarea proiectului HipTrip Travel Film Festival, inițiat în 2014 de o mică echipă de iubitori de film și pasionați de călătorii.

Cu o echipă artistică nouă, Itinerama Travel Film Festival, are în vedere conturarea unui program care să acopere toate tipurile de producții cinematografice – scurtmetraje, mediumetraje, lungmetraje de ficțiune, documentare de lung și scurt metraj și animații.

Echipa artistică se va concentra pe titluri premiate internațional la festivaluri precum Cannes, Berlin, Locarno, San Sebastian sau Sundance, dar fără a ignora și alte festivaluri cunoscute pentru promovarea filmelor de artă precum cele din San Francisco, Melbourne, Sydney, Mar del Plata sau Sao Paolo.

Itinerama Travel Film Festival, își ia angajamentul să prezinte pentru prima dată în România proiecții ale unor filme de autor de înaltă calitate cinematografică și cu un palmares festivalier notabil.

Itinerama Travel Film Festival, în particular prin selecția de filme propusă și în general prin tot ansamblul său, valorizează călătoria ca experiență de învățare, indiferent că este vorba de cunoașterea unor noi culturi, descoperirea unor destinații noi, redescoperirea de sine prin călătorie, depășirea propriilor limite și conștientizarea unor probleme de importanță globală.

În curând, revenim cu detalii despre evenimentele Itinerama din 2020.

CUM A FOST PÂNĂ ACUM LA HIPTRIP TRAVEL FILM FESTIVAL
Making-off video

CUM A FOST PÂNĂ ACUM LA HIPTRIP TRAVEL FILM FESTIVAL
Galerie foto
Organizatori & Parteneri
ORGANIZATOR HipTrip 2018 & Itinerama
Asociatia Maia
CU SPRIJINUL
Cu sprijunul Institutului Francez București
CU SPRIJINUL
CU SPRIJINUL
CU SPRIJINUL
CU SPRIJINUL
Proiectul este co-finanțat de AFCN
AFCN
PARTENERI MEDIA