București
Slobozia
Făgăraș
1 - 3 octombrie Cinema Union
8 - 10 octombrie 2021
Casa de cultură Făgăraș
Evenimente anterioare Itinerama Travel Film Festival 2021
Warm-up Itinerama Travel Film Festival 2021
27 iulie - 29 august 2021
DESPRE EVENIMENT

Itinerama își continuă povestea și în 2021 cu a doua ediție a festivalului de film, de altfel primul din Europa centrală și de sud-est dedicat filmelor a căror acțiune este centrată în jurul unor repere precum: călătoria, explorarea, cunoașterea de sine și depășirea limitelor.

Itinerama Travel Film Festival

Procesul de rebranding marchează și maturizarea proiectului HipTrip Travel Film Festival, inițiat în 2014 de o mică echipă de iubitori de film și pasionați de călătorii.

Cu o echipă artistică nouă, Itinerama Travel Film Festival, are în vedere conturarea unui program care să acopere toate tipurile de producții cinematografice – scurtmetraje, mediumetraje, lungmetraje de ficțiune, documentare de lung și scurt metraj și animații.

Echipa artistică se va concentra pe titluri premiate internațional la festivaluri precum Cannes, Berlin, Locarno, San Sebastian sau Sundance, dar fără a ignora și alte festivaluri cunoscute pentru promovarea filmelor de artă precum cele din San Francisco, Melbourne, Sydney, Mar del Plata sau Sao Paolo.

Itinerama Travel Film Festival, își ia angajamentul să prezinte pentru prima dată în România proiecții ale unor filme de autor de înaltă calitate cinematografică și cu un palmares festivalier notabil.

Itinerama Travel Film Festival, în particular prin selecția de filme propusă și în general prin tot ansamblul său, valorizează călătoria ca experiență de învățare, indiferent că este vorba de cunoașterea unor noi culturi, descoperirea unor destinații noi, redescoperirea de sine prin călătorie, depășirea propriilor limite și conștientizarea unor probleme de importanță globală.

CUM A FOST PÂNĂ ACUM LA HIPTRIP TRAVEL FILM FESTIVAL
Making-off video

CUM A FOST PÂNĂ ACUM LA HIPTRIP TRAVEL FILM FESTIVAL
Galerie foto
Organizatori & Parteneri
ORGANIZATOR HipTrip 2018 & Itinerama
Asociatia Maia
CU SPRIJINUL
Cu sprijunul Institutului Francez București
CU SPRIJINUL
CU SPRIJINUL
CU SPRIJINUL
CU SPRIJINUL
Proiectul este co-finanțat de AFCN
AFCN
PARTENERI MEDIA