București
Brăila
Slobozia
Iulie-August 2020
Warm-up @ Elvire Popesco Outdoor
(2 proiecții)
16-20 Septembrie
Itinerama Travel Film Festival București @ Cinema Union & Cinema Elvire Popesco
26-27 Septembrie
Itinerama Travel Film Festival @ Braila
3-4 Octombrie
Itinerama Travel Film Festival @ Slobozia
(* Perioadele pot suferi modificări în funcție de deciziile autorităților legate de pandemia cu noul coronavirus.)
DESPRE EVENIMENT

Pentru că este un an al schimbărilor și al noilor experiențe, HipTrip devine Itinerama - primul festival de film din Europa centrală și de sud-est dedicat filmelor a căror acțiune este centrată în jurul unor repere precum „călătorie”, „explorare”, „cunoaștere de sine” și „depășirea limitelor”.

Itinerama Travel Film Festival

Procesul de rebranding marchează și maturizarea proiectului HipTrip Travel Film Festival, inițiat în 2014 de o mică echipă de iubitori de film și pasionați de călătorii.

Cu o echipă artistică nouă, Itinerama Travel Film Festival, are în vedere conturarea unui program care să acopere toate tipurile de producții cinematografice – scurtmetraje, mediumetraje, lungmetraje de ficțiune, documentare de lung și scurt metraj și animații.

Echipa artistică se va concentra pe titluri premiate internațional la festivaluri precum Cannes, Berlin, Locarno, San Sebastian sau Sundance, dar fără a ignora și alte festivaluri cunoscute pentru promovarea filmelor de artă precum cele din San Francisco, Melbourne, Sydney, Mar del Plata sau Sao Paolo.

Itinerama Travel Film Festival, își ia angajamentul să prezinte pentru prima dată în România proiecții ale unor filme de autor de înaltă calitate cinematografică și cu un palmares festivalier notabil.

Itinerama Travel Film Festival, în particular prin selecția de filme propusă și în general prin tot ansamblul său, valorizează călătoria ca experiență de învățare, indiferent că este vorba de cunoașterea unor noi culturi, descoperirea unor destinații noi, redescoperirea de sine prin călătorie, depășirea propriilor limite și conștientizarea unor probleme de importanță globală.

În curând, revenim cu detalii despre evenimentele Itinerama din 2020.

CUM A FOST PÂNĂ ACUM LA HIPTRIP TRAVEL FILM FESTIVAL
Making-off video

CUM A FOST PÂNĂ ACUM LA HIPTRIP TRAVEL FILM FESTIVAL
Galerie foto
Organizatori & Parteneri
(în curs de actualizare)
ORGANIZATOR HipTrip 2018 & Itinerama
CU SPRIJINUL
Organizție fondatoare HipTrip Travel Film Festival
Asociatia Maia
Cu sprijunul Institutului Francez București
Organizație fondatoare Fundația OVI
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
0