Chestionar Itinerama – „Explorator în Bărăgan” – județul Brăila

0
Chestionar Itinerama - „Explorator în Bărăgan” - județul Brăila
Chestionar Itinerama - „Explorator în Bărăgan” - județul Brăila

Prin completarea chestionarului de mai jos te implici activ în primul proiect care dorește să creeze brandul turistic al regiunii Bărăgan.

Chestionar Itinerama – „Explorator în Bărăgan” – județul Brăila are următoarea structură:

  • primele două întrebări fac referire la potențialul turistic al regiunii Bărăganului
  • a treia întrebare este specifică fiecărui județ din regiune, în cazul de față județul Brăila
  • la final, veți putea recomanda un obiectiv turtistic considerat inedit de dvs.

Prin completarea Chestionar Itinerama – „Explorator în Bărăgan” – județul Brăila, contribuiți activ la proiectul Itinerama – „Explorator în Bărăgan”.

Pentru cea de-a patra întrebare a chestionarului, puteți să recomandați chiar și obiective turistice abandonate sau în ruină. Chiar dacă acestea sunt mai greu accesibile sau ascunse de ochii potențialilor turiști, pot deveni puncte importante pe harta turistică a Bărăganului.

Echipa proiectului a documentat și va prezenta în cadrul platformei mai multe obiective puțin cunoscute, dar cu adevărat potențial turistic. Însă, lista este departe de a fi una exhaustivă.

Credem cu tărie că ajutorul comunităților locale din regiune poate completa harta acestor obiective turistice.  Ajutorul din partea publicului poate aduce un plus de valoare atât proiectului nostru, cât și dezvoltării potențialului turistic al regiunii Bărăganului.

Mențiune: chestionarul se completează anonim și nu presupune introducerea de date personale. 

 

Vrei să te implici mai mult decât prin intermediul acestui chestionar? Ne poți scrie pe adresa de e-mail hello (@) itinerama.ro.

***

Proiectul Itinerama – Explorator în Bărăgan are ca scop principal regenerarea imaginii Bărăganului (județele Ialomița și Călărași – în întregime – și părți ale județului Brăila) ca destinație turistică locală, regională, națională și internațională prin evidențierea resurselor culturale materiale ale acestei zone geografice.